Hockeysters MHCW zeker van klassebehoud

De hockeysters van MHCW hebben afgelopen weekend klassebehoud zeker weten te stellen. De Weespers verloren zelf wel met 3-2 van Fletiomare, maar doordat concurrent Castricum punten verspeelde was de ploeg toch zeker van nog een jaar tweede klasse.

De Weespers werkten hard om de tegenstander te verslaan en zelf de stap naar klassebehoud te zetten, maar de ploeg kwam toch tekort. Doelpunten van Merel van Kassel en Suzan Droomers waren onvoldoende voor een goed resultaat tegen Fletiomare.

Nederlaag voor hockeyers

Smetje op het verder overwegend goede weekend voor de Weesper hockeyclub was de nederlaag van het eerste herenteam. De Weespers, al zeker van klassebehoud, verloren van Spandersbosch: 2-1.

Dat MHCW al zeker was van klassebehoud was qua spel ook goed te merken. De Weespers speelden futloos en het duel kende geen echte hoogtepunten. MHCW kon één keer een achterstand goedmaken door een doelpunt van Karel Bueno, maar zag Spandersbosch weer op voorsprong komen. Een tweede Weesper goal bleef achterwege.

Hoofdklasse ver weg voor tweede elftal FC Weesp

FC Weesp staat komend weekend voor een loodzware opgave om nog te promoveren naar de reserve-hoofdklasse. De Weespers verloren afgelopen weekend het eerste play-offduel tegen Hillegom: 5-1. FC Weesp kreeg geen kansen om Hillegom te verslaan en moest al snel genoegen nemen met de nederlaag. FC Weesp kan nog wel promoveren. Als FC Weesp de tegenstander met 4-0 verslaat, komt het alsnog allemaal goed. Maar afgaande op het spel van de twee ploegen afgelopen weekend zou dat een waar wonder worden voor de Weesper voetbalclub.

Argus komt veel tekort

Argus heeft afgelopen weekend geen punten overgehouden aan het duel met De Eemvogels. De Weesper korfballers kwamen veel tekort tegen de nummer twee van het klassement en verloren met 6-16.  Argus kon voor rust nog goed meekomen, maar moest na rust genoegen nemen met de nederlaag. De Eemvogels was veel sterker en kon fors afstand nemen van Argus.