Lisette van Dijk (rechts) verloor haar ouders bij de Tripoli-ramp. Nu begint ze met Daphne van Oosten (links) een reisbureau.
Lisette van Dijk (rechts) verloor haar ouders bij de Tripoli-ramp. Nu begint ze met Daphne van Oosten (links) een reisbureau.

'Mijn ouders zouden zeker trots op me zijn geweest'

Algemeen

WEESP - Vijf jaar nadat haar beide ouders omkwamen bij het vliegtuigongeluk in Tripoli start Lisette van Dijk (26) samen met Daphne van Oosten (27) met 'My Little Travel'. Hun online-reisbureau biedt vliegvakanties aan. In het WeesperNieuws vertellen ze vandaag hun verhaal. 

Van Dijk kan zich voorstellen dat het mensen zal verbazen dat zij haar toekomst zoekt in de reisbranche: "Van mijn ouders heb ik de liefde voor reizen meegekregen. Nog steeds vind ik het fantastisch om de wereld te ontdekken en ja, daar hoort nu eenmaal vliegen bij."

Tafel
Aan de keukentafel in het huis waar ze opgroeide met haar zus Suzanne en ouders Dirk en Karin van Dijk, zit Lisette van Dijk tegenover haar vriendin, studiemaatje en tegenwoordig ook compagnon Daphne van Oosten. Laptops open, beiden bellend en mailend met aantrekkelijke vakantielocaties in het buitenland. Op zoek naar pareltjes, die ze vervolgens aanbieden op website mylittletravel.nl.

Sinds ze drie weken geleden online gingen, hebben ze een dagtaak aan hun reisorganisatie: "Het is een ontzettende leuke onderneming, zeker omdat zoveel mensen om ons heen ons steunen en vooral ook omdat we het samen doen."

Lees verder in de digitale editie van het WeesperNieuws.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je lidmaatschap.

Uit de krant

Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief