Afbeelding

Figuranten voor voetbalserie gezocht

Algemeen

WEESP - Voor opnames voor de nieuwe jeugdserie 'Voetbalmeisjes' worden in Weesp mannen, vrouwen en gezinnen gezocht die willen figureren. De figuranten zijn dit weekend nodig. 

'Voetbalmeisjes' is een BosBrosproductie in samenwerking met de AVROTROS. Het is een 11-delige jeugdserie over het multiculturele meidenelftal FC Athena: ambitieuze meisjes, zoekend wie ze zijn ten opzichte van elkaar en ten opzichte van de door jongens gedomineerde voetbalclub. Per aflevering staat één meisje uit een voetbalteam centraal en volgen we haar leven en hoe zij de wereld beleeft.
 
"We zijn voor bovenstaande opnamedagen op zoek naar mannen en vrouwen in alle leeftijdscategorieën. Men kan zich bijvoorbeeld als gezin opgeven maar ook als individu", zo vertelt de producent. Het gaat om deze zaterdag en zondag en de zaterdag (29 augustus) daarop. Een vergoeding wordt er niet gegeven, maar het is volgens de makers wel een uniek kijkje op een professionele filmset en het is een leuke ervaring. Er is wel eten en drinken. 

Meer informatie te krijgen via dit mailadres.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant