Jan en Claudette Drijver
Jan en Claudette Drijver
S&B-blog

Plaatsmaken voor feestvierend Weesp

Algemeen

WEESP - Jan en Claudette Drijver hebben heerlijke dagen gehad in Weesp, maar nu moeten ze weg. Ze lagen met hun oude bakdekker uit 1936 in de Kom, maar daar wordt straks de Wild Water Race opgebouwd. 

"We hadden al eerder weg moeten zijn, maar de koelvloeistof was op", vertelt de boottoerist uit Dedemsvaart. Terwijl hij het reservoir bijvult, haalt Claudette snel nog even wat van "die lekkere Weesper koekjes" bij de bakker.  

'Veel plezier Weesp!'
De twee wensen de inwoners van Weesp een mooi Sluis-en-bruggenfeest toe. Ze hebben er de afgelopen dagen al veel over gehoord. Claudette: "Natuurlijk hadden we ook ergens anders in Weesp kunnen gaan liggen om het feest mee te maken, maar het is goed zo. We hebben erg veel zin om nu de Vecht te gaan ontdekken." 

Opbouwen Wild Water Race
Als Jan en Claudette wegvaren, is de Kom leeg. De doorvaart wordt gestremd zodat de organisatie van het Sluis-en-bruggenfeest de Wild Water Race kan gaan opbouwen. Vanavond tussen 19.00 en 21.00 uur gaan 14 teams de strijd met elkaar aan. Tegelijkertijd wordt in de Nieuwstraat de Rabobank Verenigingenmarkt gehouden. 

Gedurende het Sluis-en-bruggenfeest gaat het WeesperNieuws met blogs als deze verschillende aspecten van het feest belichten. Houd dus ook tijdens het feesten deze site in de gaten!

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant