Dana en Yara zaten er al om 18.00 uur.
Dana en Yara zaten er al om 18.00 uur.
S&B Blog

57,40 euro voor in de spaarpot

Algemeen

WEESP - Maar liefst 57,40 euro hebben Dana (7) en Yara (4) uit Almere zaterdagochtend verdiend met de vrijmarkt in Weesp. Het was de eerste keer dat ze op een rommelmarkt stonden. 

Wat ze met dat geld gaan doen? "In onze spaarpot stoppen", zegt Dana. Ze heeft zelfs de verleiding weerstaan om bij andere kleedjes wat te kopen. "Dat mocht ook niet van hun vader", lacht hun moeder. "Ik heb moeten beloven dat we alleen gingen verkopen, niet kopen." 

Zelf uitgezocht 
Dana en Yara hebben samen met hun moeder hun speelgoed doorgelopen. Ze hadden geen moeite om afstand te doen van de spullen op hun kleedje. "Met deze dingen speelden we eigenlijk al niet meer." 

Terug naar bed
De zusjes zijn flink moe. "En we moeten vanmiddag nog naar de 18e verjaardag van een nichtje", zucht moeders. "We gaan straks eerst maar even een uurtje slapen. Wel jammer dat we hierdoor niet over de braderie kunnen." 

Niet alleen Dana en Yara deden goede zaken, ook voor de andere verkopers was de rommelmarkt een succes. Het was erg mooi weer en daardoor doorlopend druk. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant