Joni: 'Hard werken wordt beloond!'
Joni: 'Hard werken wordt beloond!'
S&B Blog

Joni wint De Voice van Weesp

Algemeen

WEESP - De jury hield het tot het laatste moment spannend... maar dan komt het verlossende woord: Joni Koeman wint De Voice van Weesp. Juichend rent ze het podium op en zegt: "Dit is het bewijs dat hard werken wordt beloond. Ik ben geweldig blij! Dank jullie wel!" Vol overgave klinkt daarna haar winnende lied 'Like the way I do' van Melissa Etheridge over de Kom.

Gearmd met andere Weesper finaliste Thamar de Vries wachtte ze vanmiddag het oordeel af. De twee trokken al de hele middag samen op bij de eerste door 't Heertje georganiseerde talentenjacht. Ze kennen elkaar van eerdere talentenshows, zoals kort geleden nog bij Gooi Got Talent. 

Geen gitaar, wel een koor
Joni liet voor De Voice van Weesp haar gitaar thuis. "Ik merk dat ik in het samenspel nog wat moet groeien, dus ik kies ervoor om vandaag alleen te zingen." Het legt haar geen windeieren, haar songs knallen van het podium. Thamar laat eerst een eigengeschreven nummer horen, maar gaat helemaal los bij haar tweede nummer waarbij ze het popkoor Funtastic optrommelde bij haar performance van 'Oh happy days'. "Dit was zo leuk om te doen", verzucht ze achteraf.

Het verlossende woord...

Joni met de andere winnaars.

De zes finalisten.

Weespse Britt had de pech dat tijdens haar optreden de geluidsband ermee stopte.

Almeerder Max zong 'Zij gelooft in mij' en kreeg veel bijval.

Weespse Thamar zingt samen met popkoor Funtastic 'Oh Happy Days'.




Amsterdammers Bowie en Niels willen de Arena veroveren.

Publiek geniet.

Verderop in de Kom speelt Triton een potje waterpolo.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant