Hockeysters MHCW komen nog tekort

WEESP - Een valse start afgelopen weekend voor de hockeysters van MHCW. De Weespers verloren het eerste duel van het jaar met 3-1 van VVV.

MHCW begon goed en was vooral het eerste deel van het duel sterk. Toch was het VVV dat op voorsprong kon komen. Na een aanval van de Weespers nam de tegenstander over en kon scoren. MHCW rechtte daarna de rug, maar kreeg geen goede kansen om wat terug te doen.

Na de rust kon VVV de Weespers onder druk zetten. Dat leverde al snel een tweede, en daarna ook een derde VVV-goal op. MHCW kon wel wat terugdoen: na een goede aanval kon Bibi Bogaert de bal terugleggen voor Loes Hoepman. De Weespse scoorde een eretreffer.

Hockeyers moeten wennen
De tegenstander was afgelopen weekend een maatje te groot voor de hockeyers van MHCW. De Weesper ploeg verloor het eerste duel met 4-2 van Alliance. MHCW moest vooral de eerste fase van het duel nog even wennen en maakte wat fouten. Twee strafcorners zorgden ervoor dat de tegenstander al snel op een 2-0 voorsprong kwam. Na rust speelde MHCW veel feller en scherper en kwam het terug tot 2-2 door doelpunten van Tim Kapel en Dennis van Kooij. Alliance kon MHCW echter alsnog verslaan.