Surprise!
Surprise!

Verrast worden met 'Surprise'

Algemeen

WEESP - Theatertour 'Surprise' heeft haar eerste speelweekend achter de rug met negen voorstellingen in drie dagen. Ook met deze editie weet  De City Speelt het publiek bijzonder te verrassen met originele scènes op verschillende locaties in het centrum en ook ontbreken het diner en het toetje niet. Surprise blijft van begin tot eind een verrassing. Volgende week is het laatste speelweekend. Alle voorstellingen zijn uitverkocht.

Net als in de eerdere edities 'Tortellini' en 'Kan ik u helpen' van De City Speelt wordt het publiek van locatie naar locatie geloodst en maakt het onderweg van alles mee. Bijzonder is dat er per voorstelling een Weesper wordt voorgedragen die het om diverse redenen verdient om verrast te worden. De gasten bereiden met elkaar de verrassing voor.

De City Speelt
Regisseurs Lenne Koning en Maartje Ghijsen zijn blij met het succes van Surprise. Onder de noemer De City Speelt werken dertig spelers, muzikanten en dansers aan de theatertour mee, een mix van amateurs en professionals. Dat geeft een speciale dynamiek aan de theatertour, zo vertellen de regisseurs.

Binnenstad
Bij haar voorstellingen zoekt De City Speelt de samenwerking op met Weesper winkeliers en horeca in het centrum.


Publiek wordt van locatie naar locatie geloodst.


Ook tijdens het diner gaat Surprise gewoon door. Foto: Mascha Hendriks

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant