Veel zorgen voor FC Weesp

WEESP - Toenemende zorgen voor de voetballers van het eerste zondagelftal van FC Weesp. De Weespers leden afgelopen weekend weer een nederlaag en zakken daardoor af naar een teleurstellende allerlaatste plaats van het klassement. De Weespers konden tegen het hoger geklasseerde Elinkwijk geen moment potten breken en verloren met 2-0.

FC Weesp speelde zwak tegen de Utrechters. De tegenstander bleek al snel wat sterker dan FC Weesp en kreeg al vroeg een levensgrote kans om de score te openen. Het leek FC Weesp amper wakker te schudden. Pas toen de tegenstander eenmaal had gescoord leek FC Weesp wat beter te gaan voetballen. Het ontbrak de ploeg echter aan goede kansen om de schade ongedaan te maken. Toen FC Weesp een tweede tegengoal te verwerken kreeg moest de ploeg genoegen nemen met de nederlaag. Kansen op een beter resultaat bleven achterwege.

Zaterdagelftal houdt koers
Zonder al te veel problemen op het veld heeft het zaterdagelftal afgelopen weekend gewonnen van FC Amsterdam: 2-1.

Voorafgaand aan het duel waren er nog problemen. De tegenstander klaagde onder meer over het veld en kwam een half uur te laat het veld op. Op het veld bleek FC Weesp de baas: door doelpunten van Sasja Fransen en Kobus den Uyl was de zege al snel zeker.

FC Weesp staat na afgelopen weekend op een derde plaats. Komend weekend speelt het team tegen streekgenoot Olympia '25. Een week later wacht het treffen met koploper Victoria.

Off-day voor voetbalsters
Een forse nederlaag afgelopen weekend voor de voetbalsters van FC Weesp tegen Saestum. Wat een leuk duel moest worden tussen twee subtoppers werd een 'walk-over' voor Saestum: 7-1.

FC Weesp speelde voor rust zwak en ongecontroleerd. Dat zorgde ervoor dat Saestum toe kon slaan: na de eerste helft stond het 4-0. Na de rust kon FC Weesp met een doelpunt van Tess Brunekreeg wat terugdoen, maar meer goals bleven achterwege. Saestum scoorde nog wel een paar doelpunten.

FC Weesp staat na afgelopen weekend op plaats 5 van het klassement. Komend weekend speelt de ploeg tegen het veel lager geklasseerde FIT, een week later wacht Houten dat eveneens een paar plaatsen lager staat.