Geschrokken MHCW kan voorsprong nog net vasthouden

WEESP - Hard werken werd afgelopen weekend beloond voor de hockeyers van MHCW. De Weesper heren boekten een zwaarbevochten zege tegen Athena: 3-2.

MHCW startte erg sterk en hockeyde erg volwassen. Dat zorgde ook voor vertrouwen aan de kant van de Weespers. Het duurde lang voordat de ploeg een voorsprong kon pakte, maar dat lukte vlak voor rust nog wel door een doelpunt van Tim Kapel.

Na rust bleef MHCW goed hockeyen. Al snel volgden nog twee treffers, van aanvoerder van Jorrian Kaarsgaren en een tweede van Kapel. Na de derde Weesper goal leek MHCW het wel te geloven en zakte het ver terug. Athena maakte het nog spannend door terug te komen tot 3-2, maar meer tegengoals bleven MHCW bespaard.

Hockeysters komen tekort
Fel en sterk hockey was afgelopen weekend onvoldoende voor een zege voor de hockeysters van MHCW. De Weesper vrouwen verloren met 0-1 van Xenios. MHCW startte sterk en was erg gefocust. Dat zorgde ervoor dat de ploeg al snel beter was en veelal aan de bal op de helft van de tegenstander stond. Er kwamen al snel kansen, maar MHCW vergat de kansen te benutten. Xenios kreeg slechts één kans, maar benutte deze wel. Na de rust zette MHCW alles op alles om de achterstand ongedaan te maken, maar ook nu kon de Weesper ploeg geen doelpunt maken.