MHCW pakt punt tegen koploper

Een knap punt voor de hockeyers van MHCW afgelopen weekend. De laaggeklasseerde Weespers speelden sterk tegen koploper Terriërs en stapten met 1-1 van het veld af. MHCW speelde vooral voor rust erg sterk. Hard werken werd beloond voor de Weesper ploeg: MHCW kwam op voorsprong door een doelpunt van Paul Evers. Na de rust deed de koploper wat terug. MHCW kreeg veel strafcorners tegen, maar stond Weesper doelman Yoran van der Hoeven sterk te keepen waardoor tegengoals lang voorkomen konden worden. Een keer moest Van der Hoeven wel een goal toestaan, waardoor MHCW alsnog genoegen moest nemen met een punt. Toch was men daarmee erg tevreden.

Hockeysters komen tekort

De hockeysters van MHCW hebben afgelopen weekend geen punten kunnen pakken. De Weesper hockeysters verloren met 0-4 van het beter geklasseerde Fletiomare. MHCW staat na afgelopen weekend op een achtste plaats.

Knappe zege voor waterpoloërs

De waterpoloërs van Triton hebben afgelopen weekend een knappe zege geboekt op het doorgaans sterke Noordkop. De Weespers wonnen het duel met 7-9. De Weespers moesten even op gang komen en kenden al snel veel problemen met het fel begonnen Noordkop. Het zorgde ervoor dat de Weespers na het eerste kwart tegen een 3-2 achterstand aankeken. Door goed samenspel en veel zwemwerk kon Triton dat terugbrengen naar een 4-5 tussenstand halverwege. Noordkop bleef sterk spelen, maar de Weespers bleken een maatje te groot. Na 6-8 na het derde kwartje wonnen de Weespers met 7-9. De zege kwam voor een groot deel op het conto van Walter Pouw: de Weesper maakte vier van de Weesper doelpunten. Rick van Vliet scoorde voor het eerst voor Triton.