Janneke de Groot bij Weesp Got Talent.
Janneke de Groot bij Weesp Got Talent.

'Zingen helpt mij mijn droom uit te laten komen'

Algemeen

WEESP - Janneke de Groot presenteerde vorige week haar eerste eigen cd 'Up with Janneke'. Een droom komt uit.

Die droom is muziek, mensen vermaken en op het podium staan. Janneke de Groot weet precies wat ze wil: na de havo, waarvoor ze nu in het eindexamenjaar zit, wil ze naar een theaterschool.

Janneke: "Dat is echt mijn droom. Alleen ben ik nog maar 16 jaar als ik van de havo kom en dat is te jong om door te stromen naar een theater- of toneelopleiding. Je mist dan levenservaring, zeggen ze. En zo kwam ik op het idee om me aan te melden voor Up with People. Dat is een musical/theatergroep met ongeveer 100 jongeren vanuit de hele wereld die met elkaar een half jaar op reis gaan, elke week in een andere stad optreedt, verblijft in gastgezinnen en daarnaast vrijwilligerswerk ter plaatse doet. Ik ben superblij dat ik meemag. Bij Up with People ga ik zeker veel levenservaring opdoen. Het lijkt me fantastisch."

CD kopen
Op de cd 'Up with Janneke' vertolkt Janneke de Groot acht persoonlijke liedjes op haar eigen wijze. Met de opbrengst wil ze onder meer haar deelname aan Up with People bekostigen. De cd kost 15 euro en is in Weesp verkrijgbaar bij Fallati en De Weesper Boekhandel of te bestellen via www.upwithjanneke.com

Lees in het WeesperNieuws van deze week verder.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant