Afgetekende zege handbalsters We Have

Zonder al te veel problemen hebben de handbalsters van We Have afgelopen weekend gewonnen van FIQAS/Aalsmeer. De Weespers waren met 9-21 een stuk beter. We Have speelde sterk en stond al snel op voorsprong. De tegenstander deed wel wat terug, maar dat was onvoldoende om echt toe te kunnen slaan. Na de eerste helft stond het 4-14. Na de rust kende We Have meer problemen, vooral doordat de achterhoede van FIQAS/Aalsmeer een stuk sterker stond. We Have kon de voorsprong nog wel verder vergroten.

Argus geeft goede start vervolg

Na een goede start een week geleden tegen het sterke Thor heeft Argus ook afgelopen weekend een punt kunnen pakken. De Weesper korfballers kwamen op het laatste moment tot 17-17 tegen Amsterdam. Argus startte scherp en scoorde zonder problemen. Het probleem van de Weespers was echter dat de tegenstander ook goed kon scoren. Na de eerste helft stond het 11-12. Argus bleef na rust goed spelen, het duel bleef spannend. Op het laatste moment kon Argus een punt pakken na een goede doorloopbal, waardoor de ploeg een punt pakte.

Waterpoloërs pakken punt na derby

De waterpoloërs van Triton hebben afgelopen weekend een punt overgehouden aan de derby tegen De Otters Het Gooi: 10-10. De Weespers keken het hele duel tegen een achterstand aan. De Bussumers startten goed en pakten al snel een voorsprong. Triton kwam echter op het laatste moment nog goed terug. Even leek het erop dat de Weespers de Bussumers zelfs nog zouden verslaan: de ploeg kreeg een goede kans, maar de Bussumse doelman redde knap.