FC Weesp boekt oefenzege

Na weken met nederlagen heeft het eerste elftal van FC Weesp afgelopen weekend weer eens gewonnen: de Weespers wonnen afgelopen weekend een oefenduel tegen Hooglanderveen met 0-2.  FC Weesp kende geen grote problemen met de ploeg van oud-coach Karel Knaap, dat een klasse lager speelt. Komend weekend gaat het echte werk weer van start. Dan speelt FC Weesp, dat momenteel laatste staat, tegen nummer twee Legmeervogels.

Nederlaag voor korfballers Argus

De korfballers van Argus hebben hun goede start van de afgelopen weken zaterdag geen vervolg kunnen geven. De Weespers verloren met 15-8 van het sterke Vlug & Vaardig.

De tegenstander van de Weespers startte een stuk sterker en kreeg al snel een paar goede kansen. Argus moest knokken om mee te kunnen doen. De Weespers kenden echter problemen, vooral met het benutten van de kansen. Pas halverwege de eerste helft speelde Argus beter. Na de eerste helft stond het 6-5. Na de rust werd Argus weer onder druk gezet. De Amsterdammers konden de voorsprong met een paar goede treffers verder vergroten. Zeker toen Argus met een ondertal speelde vanwege een rode kaart was het duel wel gespeeld.