Afbeelding

Nieuwe koren op Korenfestival

Algemeen

WEESP - De 16e editie van het Weesper Korenfestival komt eraan. Het muziekfeest wordt volgende week zaterdag gehouden, tegelijkertijd met de kerstmarkt van de Weesper winkeliers.

Op acht locaties (twee meer dan vorig jaar) treden tussen 18.00 en 22.00 uur verschillende koren op. Van pop tot klassiek en van close harmony tot smartlap. Vanwege de uitbreiding van de locaties kan organisatrice Sandra van der Spruit meer koren kwijt.

Dus kunnen de bezoekers dit jaar ook genieten van Goedgebekt, de Vrouwen van Kabaal én keren de Meiden van de Kade terug op het festival. Little Wing staat dit keer vanwege de grote belangstelling in 2014 in de Grote Kerk, zodat er meer mensen kunnen komen.

Op www.korenfestivalweesp.nl is informatie over de koren en het programma te vinden. WeesperNieuws publiceert bovendien volgende week een overzicht.

Kerstmarkt
Tegelijk met het festival houden de Weesper winkeliers een gezellige kerstmarkt in het centrum. In de winkelstraten komen sfeervolle kraampjes en tentjes met cadeauartikelen en warme hapjes en drankjes.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant