De Weesper coverband Orpan-P.
De Weesper coverband Orpan-P.

Stemproblemen 'Orphan-P voor Serious Request' verholpen

Algemeen

WEESP - Er kan weer gestemd worden op de playlist voor het benefietconcert van Orphan-P voor Serious Request. De problemen op de site zijn verholpen. 

Wie eerder deze week probeerde op een nummer te stemmen, kon vanwege een storing niet betalen. Dat is sinds donderdagmorgen opgelost. 

Benefietconcert
De Weesper Coverband Orphan-P houdt zaterdag 19 december een benefietconcert. De opbrengst gaat naar Serious Request van 3 FM voor het Rode Kruis. De actie staat dit jaar in het teken van kinderen en jongeren in oorlogs- en conflictgebieden.

Veel keuze
Orphan-P heeft een longlist opgesteld. Stemmen op een nummer kan voor 5 euro. De 20 nummers met de meeste stemmen worden tijdens het concert live ten gehore gebracht. De keuze is groot, er staan zo'n 75 nummers op de lijst. Van recente hits als Mark Ronsons's 'Uptown Funk' en klassiekers van Queen en The Rolling Stones tot Nederlandstalige hits van de Poema's en Doe Maar.  

Ook de entree (5 euro per persoon) is voor Serious Request. Stemmen kan via wesopa.nl. Op de site is ook een uitleg hierover te vinden. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant