Sara's keus: De 'Pleur maar neer' Pavlova
Sara's keus: De 'Pleur maar neer' Pavlova

WeesperNieuws komt met Weesper kerstmenu

Algemeen

WEESP - Het WeesperNieuws komt voor het eerst met een Weesper kerstmenu. In de krant van morgen (woensdag 16 december) staan de recepten voor een driegangenkerstdiner, samengesteld door Weespers die (ook) actief zijn op culinair gebied. 

Drie gangen
Culinair journalist Anneke Ammerlaan bedacht een voorgerecht: warme wortelmousse met korianderboter. Demoslager Gertjan Kiers van Fontijn Vlees in Weesp deelt zijn recept voor côte de boeuf in rodewijnsaus. Als dessert verklapt cabaretière Sara Kroos hoe je de 'Pleur maar neer' Pavlova uit haar nieuwste taartenboek maakt. 

De gerechten zijn bewerkelijk, maar ook goed te doen voor wie normaal niet zo uitgebreid kookt. De drie Weespers hebben gezorgd voor een duidelijke werkbeschrijving. 

Tot slot geeft vinoloog Alexander Bruch (vanaf morgen raadslid af) wijnadviezen bij elk gerecht. 

Mocht u het diner of een van de gerechten maken, dan hoort de redactie graag of het heeft gesmaakt! 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant