Afbeelding
Award

Team Weesp Gastvrij uitgeroepen tot Weespers van het Jaar 2015

Algemeen

WEESP - De veertien coördinatoren van Weesp Gastvrij zijn door het WeesperNieuws uitgeroepen tot de Weespers van het Jaar 2015. De award is zaterdag uitgereikt in restaurant Aaltje aan de Herengracht.

De jury kende deze titel aan dit bonte gezelschap toe vanwege de intentie en het succes van het allereerste Culinair Cultureel Shoppingfestival, 27 juni jl, en de potentie en noodzaak van Weesp Gastvrij als onderdeel van Weesp Marketing.

Het Culinair Cultureel Shoppingfestival trok op 27 juni duizenden mensen naar de binnenstad van Weesp. Winkels, cafés, restaurants en theaters maakten er één grote open dag van onder de noemer Weesp Gastvrij. Geholpen door het fraaie weer beleefden Weespers en niet-Weespers een heerlijke dag en was er sprake van Weesp-promotie in optima forma.

Parel
Veelgehoorde opmerking die dag: wat is Weesp eigenlijk een geweldig stadje! En daarmee werd het doel van de dag bereikt: samen laten zien wat Weesp allemaal te bieden heeft. De jury formuleerde het als volgt. "Het team van Weesp Gastvrij deed ons voor hoe wij allemaal ambassadeurs van Weesp kunnen zijn. Ze plaatsten Weesp in de etalage en ontsloten de schoonheid van onze stad. Ze openden de oester en lieten de parel schijnen."

Het is de tweede keer dat het WeesperNieuws deze uitverkiezing doet.

Meer over deze prijs, het juryrapport en de reacties van de winnaars in de digitale editie

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant