Trots op 25-jarig brandweerjubileum

WEESP - Een dodelijk ongeluk, zoals laatst op de Irenelaan, dat komt aan. Maar Charles van der Sluis kan het goed een plekje geven. De brandweer is na 25 jaar nog steeds zijn lust en leven. 

Het officiële moment met de burgemeester kon hij net niet halen afgelopen zondagmiddag en daarom kreeg de jubilaris gisteravond zijn oorkonde uitgereikt door postcoördinator Raymond Terwey: Charles is 25 jaar in touw als vrijwillige brandweerman bij Brandweerpost Weesp. Hij is er trots op.

Malen
"Als je blijft malen over had ik maar dit of had ik maar dat, dan kun je dit werk niet doen. Praten met het BOT-team (brandweeropvangteam) helpt goed bij heftige situaties. Je gaat nooit zomaar naar huis. Zoals kortgeleden bij die aanrijding van die jonge vrouw op het zebrapad op de Irenelaan: wij hebben toen een zeil opgezet om haar te beschermen tegen de regen. Ja, dat komt wel aan, zeker als je later hoort dat ze het niet gered heeft. Daar praten we dan over."

Meer in het WeesperNieuws van deze week


Reageer op dit nieuws 2
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

WeesperNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail