Afbeelding

Nodema wil graag een voorbeeld zijn

B2b

WEESP - Doorgroeien en verder gaan met het opknappen van de bedrijfspanden. Dat zijn de plannen voor het komende jaar van Nodema, de kersverse Weesper Onderneming van het Jaar. 

Het bedrijf van de broers Norbert en Dennis Masereeuw staat bekend om de nette uitstraling van de bedrijfspanden aan de Pampuslaan. Het is een van de redenen waarom de award voor Onderneming van het Jaar aan Nodema werd toegekend. "Nodema is daarmee een voorbeeld voor andere bedrijven", zei wethouder Herman Tuning bij de uitreiking. 

"Altijd leuk om te horen. We willen dat voorbeeld ook zijn en we krijgen altijd positieve reacties op het aangezicht van onze panden", reageert Dennis Masereeuw. 

Gemeente
Nodema is op haar beurt erg tevreden over de wisselwerking met de gemeente. "Ook de gemeente doet haar best om de uitstraling van het bedrijventerrein te verbeteren, onder andere met LED-verlichting en beplanting", aldus Norbert Masereeuw.

Weesper klanten 
Dennis gaf ook nog aan dat Nodema op zoek gaat naar meer klanten in Weesp, want tot nu toe komt 99% van de klanten van buiten. "Onze volautomatische verpakkingslijnen zijn vooral voor grote productiebedrijven en die vind je niet veel in Weesp. Maar met een nieuwe lijn kleinere machines hopen we binnenkort ook voor Weesper bedrijven interessant te zijn."

B2B Dagen
Nodema laat daar wat van zien tijdens de Weesper B2B-dagen, de Weesper bedrijvenbeurs op 20 en 21 januari aan de Hogeweijselaan.

Video
Hier de video waarin tijdens de nieuwjaarsreceptie van de IVW meer wordt verteld over Nodema.


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant