Vreugde bij het team van Deen.
Vreugde bij het team van Deen.

Deen Weesp beste Deen supermarkt

WEESP - De medewerkers van Deen Weesp zagen een jaar hard werken zaterdag beloond worden. Tijdens een personeelsfeest bij Bobs in Uitgeest is de winkel uitgeroepen tot beste Deen supermarkt van heel Nederland. 

Bedrijfsleider Malika Bejja is ontzettend trots: "Eerder werden we al derde en tweede. We wilden dit jaar per se winnen en hebben met z'n allen heel hard gewerkt. Geweldig dat het gelukt is." 

Contact met de klant
De jury heeft de winkel aan de Amstellandlaan meerdere keren bezocht. Er werd onder meer gecheckt of het assortiment voldeed, of de schappen goed gevuld waren en of de winkel netjes was. Ook het contact met de klant was een belangrijk punt. De jury sprak mensen in de winkel aan om te peilen hoe zij hierover dachten. Dat leverde veel positieve reacties op. 

Enthousiasme
Bejja denkt dat haar team de overwinning vooral te danken heeft aan enthousiasme. "Wij gaan met plezier naar ons werk en dat stralen we volgens mij ook uit." Nu ze die eerste prijs eindelijk in de wacht heeft gesleept, gaat ze niet op haar lauweren rusten: "We gaan zeker voor prolongatie!"

De beker is te bezichtigen in de winkel, boven op de vleesvitrines. 


Reageer op dit nieuws 14
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

WeesperNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail