Afbeelding

Van Gaalen en Lesterhuis 25 jaar huisarts

Algemeen

WEESP - Ser van Gaalen en Hanneke Lesterhuis vieren dit jaar een feestje. 25 jaar geleden openden zij hun huisartsenpraktijk in Weesp. "Het is voor mij ook de dynamiek die ervoor zorgt dat dit vak zo boeiend blijft."

Om hun jubileum als huisarts te vieren namen Ser en Hanneke onlangs al hun (oud-)werknemers en (oud-)leerlingen mee op een high tea. Hanneke: "Bij het opstellen van de gastenlijst kwam het besef hoe wij ons de afgelopen 25 jaar ontvouwd hebben. We begonnen met een kleine praktijk met één assistente en inmiddels bestaat ons team uit zeven personen en hebben we als huisartsopleider al vele coassistenten en huisartsen-in-opleiding begeleid."

Dynamiek
"25 jaar lang alleen maar van achter hetzelfde bureau patiënten ontvangen, zou mij te weinig voldoening geven. Onze werkzaamheden hebben zich heel breed ontwikkeld: huisarts zijn, een praktijk runnen, jonge collega's klaarstomen voor de praktijk, meedraaien in de weekend- en avonddiensten van de regionale huisartsenpost, nascholing en nog veel meer. Ik vind het allemaal leuk, maar het allermooiste vind ik het overdragen van de lol in dit vak."

Lees hun hele verhaal in het WeesperNieuws. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant