Politiek wil op korte termijn B&B niet helpen

WEESP - Op korte termijn wil de Weesper gemeenteraad de situatie rondom Bed & Breakfast Smal Weesp niet oplossen. De politieke partijen geven eerst ruimte aan de bezwaarprocedure die door de eigenaren kan worden doorlopen.

Dat bleek gisteren tijdens de raadscommissie Algemene Zaken. De VVD voegde onverwachts de kwestie toe op de agenda, dus de discussie ging vooral over de nu ontstane situatie en hoe het verder moet. Onderliggende stukken en informatie waren niet voorhanden.

Bezwaarprocedure
Burgemeester Bas Jan van Bochove vertelde aan de politiek dat de zaak nog in de bezwaarprocedure zit en en dat hij daarom nog niet gedetailleerd wil ingaan op de kwestie. De gemeenteraad gaf hem daar gelijk in, maar de VVD vroeg zich wel af waarom er niet gewoon een uitzondering gemaakt kan worden in het belang van Weesp.

Volgende maand
De kwestie komt volgende maand terug op de politieke agenda. Dan zal ook het bestemmingsplan er worden bij gepakt. Daar zit het namelijk het pijnpunt: volgens dat bestemmingsplan is de Bed & Breakfast te groot. 


Reageer op dit nieuws 2
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weespernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

WeesperNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail