Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Sport

Geen problemen We Have

Zonder al te veel problemen hebben de handbalsters van We Have afgelopen weekend gewonnen van streekgenoot SV Zeeburg. De Weespers waren met 17-10 te sterk en boekten hun eerste zege van het jaar. We Have, dat kon rusten op een sterke achterhoede, stond al snel op voorsprong. De Weespers speelden met veel vertrouwen en stonden steeds op voorsprong. Na de rust bleef de ploeg goed doorspelen en had SV Zeeburg geen enkele kans.

Sterk Argus komt toch tekort

Heel even leek Argus afgelopen weekend af te stevenen op een goed resultaat tegen het hogergeklasseerde Amsterdam, maar de Weesper korfballers hebben toch verloren: 16-12. Argus moest vol aan de bak toen Amsterdam sterk startte aan het duel. De fel spelende Amsterdammers stonden al snel op een voorsprong. Argus herstelde echter goed en kwam knap terug. Vanaf dat moment bleken de teams aan elkaar gewaagd. Dat bleef lang zo. De slotfase kostte Argus echter de kop: Amsterdam kon toch nog weglopen.

Hard werken waterpoloërs beloond

Hard werken werd afgelopen weekend beloond voor de waterpoloërs van Triton. De Weespers hadden het zwaar tegen het sterke Woerden, maar wonnen toch met 6-5. Dat de Weespers vol aan de bak moesten kwam vooral door een zwakke start. Na het eerste kwart keken de waterpoloërs tegen een 0-3 achterstand aan. Vanaf het moment dat de Weespers meer druk begonnen te zetten, kreeg het meer vat op het duel. Halverwege stond het alweer 4-4. Daarna bleef het duel erg spannend. Triton had het meeste geluk en maakte net een doelpunt meer dan de tegenstander. De Weesper goals werden gemaakt door Walter Pouw (2x), Paul Duijn (2x), Rick van Vliet en Richard Overmars.