Afbeelding

'25 jaar? Vandaar die midlifecrisis'

Algemeen

WEESP - De laatste voorstelling van Niet Schieten!, 'Kusje Erop', is volgens de heren zelf de beste tot nu toe. Net zoals het WeesperNieuws bestaat Niet Schieten! dit jaar 25 jaar. 

"Toen jullie belden dat we 25 jaar bestonden, konden - nee, wilden - we dat in eerste instantie niet eens geloven. Zo oud zijn wij namelijk helemaal niet! Maar inderdaad: als we gaan terugrekenen komen wij ook op 1991 uit. Dat verklaart wel die midlifecrisis."

Basketbal
Arend Edel en Maarten Hennis waren vorige week te gast in de studio van Radio Weesp. Zonder Erik Jobben, want die maakt sinds een jaar of vier geen deel meer uit van Niet Schieten!. Er werden herinneringen opgehaald aan hoe het allemaal begon: "We zaten in hetzelfde basketbalteam, maar zaten meer op de bank dan we speelden. En als we er al dan in mochten, schreeuwde de coach: Niet schieten! Gewoon overspelen! Op de bank maakten we de hele tijd grappen, we vulden elkaar goed aan qua humor. En toen we een keer op een feestavond een sketch deden, wist de coach het zeker: stop met basketballen en richt jullie focus op het theater."

Lees verder in de digitale editie

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant