Met zijn allen aan tafel. (Eigen foto)
Met zijn allen aan tafel. (Eigen foto)

Buurtpanel neemt ouderen mee uit eten

Algemeen

WEESP - Zes ouderen uit Wijk Zuid zijn op uitnodiging van het Buurtpanel uit eten geweest bij Resto van Harte in Amsterdam-Zuidoost.

Een mooi voorbeeld van een goede samenwerking van het buurtpanel met verschillende organisaties, zoals de Zonnebloem, de Riki Stichting, het Rode Kruis en Resto van Harte, zo vertelt Pauline Knaven van het Buurtpanel. "De Zonnebloem ontving van de Riki Stichting dinerbonnen voor een driegangenmaaltijd bij Resto van Harte. Resto van Harte organiseert op meer dan 35 locaties in Nederland één of twee avonden per week een gezond driegangendiner. Onder leiding van een professionele kok wordt een heerlijke maaltijd bereid."

Het Rode Kruis in Weesp stelde een bus met chauffeur ter beschikking om het gezelschap naar Amsterdam te brengen. "Het eten was voortreffelijk. Een mooi gedekte tafel, een goede kok en veel kinderen die het driegangendiner aan tafel serveerden. Voor sommige gasten was het misschien wel wat fris in het buurthuis op deze waterkoude februariavond, maar het heerlijke eten en de gezelligheid maakten veel goed. Het was ook een bijzondere ervaring om samen te zijn met zo'n 50 mensen met veelal een verschillende achtergrond!"

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant