Afbeelding

Inschrijving Weesp Got Talent open

Algemeen

WEESP - Als het aan jeugdtheaterschool Zone 1380 ligt, komt er dit jaar meer variatie in de acts voor Weesp Got Talent. Hoewel de talentenjacht altijd al voor alle leeftijden en alle podiumkunsten openstond, waren het vooral jonge zangers en muzikanten die een gooi naar de titel deden. De organisatie hoopt dit jaar op een breder aanbod.

De inschrijving is inmiddels geopend, vertelt Pim Laan van Zone 1380. "Iedereen die iets bijzonders kan en dat wil laten zien, kan een mailtje sturen naar pim@zone1380.nl. Vertel daarin op een pakkende manier wat je van plan bent en stuur het liefst ook een demo, een filmpje of wat foto's mee. Aan de hand van het aanbod stellen wij voor beide avonden een gevarieerd programma samen."

Irene Moors
Dit maakt de talentenjacht ook voor het publiek en de jury leuker, denkt Laan. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. De voorrondes zijn op zaterdag 23 april en zaterdag 7 mei. De beste acts gaan door naar de finale die zaterdag 2 juli gaat plaatsvinden. Wie er dit jaar plaatsnemen in de jury staat nog niet helemaal vast, maar televisiepresentatrice Irene Moors heeft al laten weten dat ze met alle liefde weer present is.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant