Afbeelding

Weesper Koningsdag is gered, programma voor jong en oud

Algemeen

WEESP - Een feestelijke Koningsdag gaat het worden in Weesp. Onder leiding van Karin Sonneveld komt het uiteindelijk toch allemaal goed met het Oranjefeest. 

Sonneveld maakt deze week in het WeesperNieuws bekend dat er een programma komt voor jong en oud. Zij somt op: een aubade, een Oranjeborrel, een activiteit op Oversingel, een kindervrijmarkt, een braderie, een podium op het Grote Plein met dans, muziek en show en kinderactiviteiten zoals aquabubbles, een stormbaan en springkussens.

Verkeersregelaar
Voor de activiteit op Oversingel zoekt de Weespse nog zangers en zangeressen die het Wilhelmus goed kennen. Ook laat ze weten dat er nog enkele braderiekramen beschikbaar zijn. En wat extra verkeersregelaars zijn ook zeer welkom. Voor wie nog niet eerder verkeersregelaar was, is er een korte online cursus beschikbaar via de gemeente Weesp.

Sonneveld: "Dus wil je zingen, het verkeer regelen of een kraam huren, mail naar koningsdagweesp@xs4all.nl of bel naar 06-82 19 57 87 en laat een bericht achter. We gaan er met elkaar een feestelijke Koningsdag van maken!"

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant