Afbeelding

Hel's Kitchen gaat bijna open

Algemeen

WEESP - De posters op de deur kondigen het al een poosje aan: op 2 april opent Helma de Boer haar Hel's Kitchen in de Slijkstraat. 

Hel's Kitchen...?
"Ik woon al tien jaar met veel plezier in Weesp. Er is volop leuke horeca en leuke winkels, maar het ging me steeds meer opvallen dat het hier ontbreekt aan diversiteit. Met Hel's Kitchen wil ik het aanbod in Weesp mee helpen verbreden. Voor de oudere Weespers: zie mijn winkel als een Moolhuizen 2.0. Ik heb zelfs anderhalf jaar geleden bij dat pand aangebeld met het voorstel om het te huren. Maar dat was toen geen goed moment. Nu huis ik met Hel's Kitchen in de vroegere kinderboekenwinkel De Kleine Prins: ook een prachtig pand op een prachtige locatie."

Hoezo een kookwinkel?
"Ik miste in Weesp een winkel waar je inderdaad die mooie en goede kookspullen kunt kopen. Keukens - kijk alleen al maar rond in Leeuwenveld - zijn tegenwoordig de eyecatchers van een huis. Mensen willen daar mooie spullen neerzetten: keukenspullen die goed zijn en die gezien mogen worden. Vanaf zaterdag 2 april aanstaande kun je daarvoor terecht bij Hel's Kitchen."

Meer weten? Lees verder in het WeesperNieuws van deze week

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant