Afbeelding

Gemeente nodigt iedereen uit voor toekomstgesprek

Algemeen

WEESP - Alle Weespers worden door de gemeente uitgenodigd om woensdagavond 13 april mee te praten over de toekomst van de gemeente. Dan is de aftrapbijeenkomst van het bestuurskrachtonderzoek van Weesp.

"Weespers weten heel goed wat zij willen. Daarom nodigen wij iedereen uit om mee te kijken naar de sterktes en zwaktes van onze gemeente, zodat wij ons daarna kunnen richten op een gezonde en stabiele bestuurlijke toekomst van Weesp", zo zegt de gemeente.

De aftrapbijeenkomst
De aftrapbijeenkomst vindt plaats in het restaurant van zorgcentrum Oversingel aan de Hugo de Grootlaan 30 in Weesp. De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) en duurt tot uiterlijk 21.30 uur. Aanmelden voor de aftrapbijeenkomst kan tot en met maandag 11 april 2016 via weespmeeteigenkracht@weesp.nl. De eerste avond gaat puur alleen over het proces dat doorlopen wordt. 

Programma
Burgemeester Bas Jan van Bochove opent de aftrapbijeenkomst. Daarna geeft een raadsvertegenwoordiger een presentatie over de aanleiding, het doel en het verloop van het bestuurskrachtonderzoek. Daarna is er de gelegenheid tot het stellen van vragen of om in gesprek te gaan met gemeenteraadsleden

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant