FC Weesp doet goede zaken

WEESP - Met een zege op Kampong heeft FC Weesp afgelopen weekend goede zaken gedaan op jacht naar klassebehoud. De Weespers versloegen het beter geklasseerde Kampong met 3-2. De concurrenten verspeelden punten.

FC Weesp moest vol aan de bak tegen Kampong en keek al snel na de aftrap tegen een achterstand aan. FC Weesp herstelde echter snel. Nog voor rust kwamen de Weespers zelfs op voorsprong: eerst scoorde Danny Scholte, daarna schoot Wouter Spanjerberg een strafschop tegen de touwen. Na de rust was Kampong sterker dan FC Weesp en kwam het al snel terug tot 2-2. FC Weesp stroopte daarna de mouwen nog eens op. De Weespers kregen amper goede kansen, maar scoorden toch: Danny Scholte maakte de 3-2 voor FC Weesp en vergrootte daardoor alle kansen op klassebehoud.

Zaterdagelftal ten onder
Vooral doordat het team gehavend was heeft de zaterdag van FC Weesp afgelopen weekend verloren van het beter geklasseerde Victoria: 3-0. De Weespers werken momenteel toe naar de play-offs en zullen de komende weken hard moeten werken aan het vertrouwen om tot een goede afloop te komen. FC Weesp heeft nog 3 duels te gaan. Komend weekend speelt de ploeg tegen DOB.

Voetbalsters derde
De voetbalsters van FC Weesp hebben afgelopen weekend goede zaken gedaan om de derde plaats. De Weespers wonnen met 0-2 van Houten. Veel kansen werden om zeep geholpen, maar Robien Lorent en Tess Brunekreef scoorden wel.