Afbeelding

Meer bandjes gezocht voor Weesp Got Talent

Algemeen

WEESP - Waar blijven de bandjes? Dat vraagt Pim Laan van Theaterpand Weesp zich af. Hij organiseert dit jaar namens het theater de talentenjacht Weesp Got Talent. Het valt hem op dat het aantal aanmeldingen qua bandjes dit keer achterblijft.

"Solozang, kleinkunst, cabaret en dans: dat hebben we al wel. Hoewel ook voor die categorieën de inschrijving nog steeds geopend is. Maar voor de afwisseling in de voorrondes zou het leuk zijn als we er nog wat bandjes bij zouden hebben", legt Laan uit. Inschrijven kan via info@zone1380.nl.

Vorige edities
Tijdens de vorige edities deden er aardig wat bands mee. Maar een aantal daarvan is inmiddels opgeheven. Broken Strings (foto) en Drummer Gezocht M/V zijn gestopt en Guido, Simon, Eva en Eva waren een gelegenheidsband en zijn nu (individueel) bezig met andere projecten.

Overigens zijn de voorrondes en de finale om organisatorische redenen verplaatst. De voorrondes zijn nu op 7 en 21 mei en de finale op 25 juni. Na de voorrondes kan er via weespernieuws.nl worden gestemd op de finalisten. De uitslag weegt mee in het juryoordeel.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant