Afbeelding

Puck & Co opent de deuren

Algemeen

WEESP - Coby Boerma creëert met haar conceptstore Puck & Co een toekomst als zelfstandig ondernemer voor zichzelf en haar dochter(s). De lifestylewinkel op de Nieuwstad 18 (voormalige BoekenArk) opent morgen, zaterdag 30 april, de deuren.

"Ik word volgend jaar 50 en heb heel sterk het gevoel: het is nu of nooit", vertelt de interieurstylist. Ze liep al langer met het idee rond, maar kwam er niet uit wat de locatie betreft. "Met dit pand valt alles op zijn plek. Als je aan een avontuur als dit begint, moet je het in één keer goed doen. En in dit pand voelt het echt goed."

Familiegebeuren
Boerma doet zo veel mogelijk zelf en maakt daar ook meteen een familiegebeuren van. "Ik ga de zaak samen met mijn dochter Puck runnen en mijn middelste dochter Lotte staat op zaterdag in de winkel. Mijn man regelt de verbouwing en ook mijn jongste dochter heeft in de afgelopen periode menig weekend de handen uit de mouwen gestoken. Ik vind het ontzettend leuk dat we dit samen doen."

Meubels en kleding
Conceptstore Puck & Co is een lifestylewinkel waar je terechtkunt voor een brede range aan producten waarmee je jezelf én je huis kunt verfraaien.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant