Afbeelding

Wouter slaat met kapsalon nieuwe weg in

Algemeen

WEESP - Nog even de laatste bekende puntjes op de i en dan zwaait morgen Perfect Hair & Make-up aan de Nieuwstraat de deuren open. Die dag krijgen klanten 50% korting op de behandeling, zo belooft kapper en visagist Wouter van Maarseveen.

Perfect Hair & Make-up combineert het 'perfecte' kapsel met een goede make-up. Van Maarseveen: "Natuurlijk kun je ook alleen voor een knipbeurt terecht of alleen voor een make-up, maar wat je ook kiest bij ons wordt elke klant in de watten gelegd. Elke haarbehandeling kent alleen een totaalprijs voor wassen inclusief een hoofdhuidmassage, knippen en drogen, dus geen onaangename verrassingen achteraf dat je extra moet betalen voor föhnen of een waxje."

Van Maarseveen beschikt over bekende visitekaartjes. Als kapper en visagist verzorgde hij jaren de looks van de acteurs van GTST. De personages Janine en Laura zijn het voorbeeld van wat hij met 'glamour & natural' bedoelt. Zijn eigen kapsalon wil de 25-jarige - geboren in Weesp, woont in Utrecht - blijven combineren met zijn werk voor RTL, NOS en Omroep Max. "Dan spring ik na het werk gewoon in de auto naar de studio's in Hilversum. Ik vind hard werken niet erg. Met de realisatie van mijn eigen kapsalon kan ik mijn passie op beide fronten kwijt."

Op de vraag of Weesp niet al genoeg kappers heeft is Van Maarseveen duidelijk: "Negen kapsalons lijkt veel omdat ze bijna allemaal in het centrum zitten, maar als je naar het (groeiende) aantal inwoners kijkt, valt dat reuze mee."

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant