Richard Bordes is een van de sprekers.
Richard Bordes is een van de sprekers.

Zakelijk entertainment tijdens 'Weesper Ondernemers Theater'

B2b

WEESP - De bibliotheek en de IVW trakteren Weesper ondernemers op een avond over marketing en het kennen van je klanten. Karen Romme en Richard Bordes zijn de sprekers op deze avond, die op 7 juni plaatsvindt in theater City of Wesopa. "Ik noem het 'zakelijk entertainment'", zegt Reinier Mommaal van de bedrijvenvereniging. 

Met De Bibliotheek voor Ondernemers (BVO) richt de vestiging Weesp van de Bibliotheek Gooi en Meer zich al langer op zelfstandige ondernemers. Mommaal vindt het zowel erg prettig als belangrijk om nu samen iets op te zetten. Dat wordt deze avond, onder de noemer: Weesper Ondernemers Theater. "We hebben in onze netwerken gezocht naar twee mensen die een goed verhaal kunnen vertellen. Die hebben we met Karen en Richard gevonden."

Karen Romme vertelt over Calimeromarketing, waar ze al een vracht aan boeken over heeft geschreven, en de manier waarop de mens achter een (klein) bedrijf een krachtig marketinginstrument kan zijn. Richard Bordes is een goeroe op het gebied van social media en gaat met de aanwezigen in de zaal op zoek naar de verloren klant. Herman Tuning, wethouder Economische Zaken, verricht de opening en na afloop is er volop gelegenheid voor bijpraten en netwerken met collega-ondernemers.

Aanmelden
En dat alles in de sfeervolle setting van theater City of Wesopa aan de Herengracht in Weesp. De avond is bedoeld voor ondernemers uit Weesp en omstreken. Leden van IVW en BVO hebben gratis toegang. Niet-leden betalen € 10,-. Het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan via www.ivw-weesp.nl en www.bibliotheekgooienmeer.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant