Afbeelding

Iedereen is zaterdag welkom op de verjaardag van de City

Algemeen

WEESP - Theater de City of Wesopa nodigt alle Weespers uit voor haar 25ste verjaardag. Aanstaande zaterdag zijn er binnen en buiten festiviteiten voor jong en oud. De meeste daarvan zijn gratis toegankelijk.

Het wordt een jubileumfeest met muziek, acts, eten en drinken.

Straattheater
Om 15.00 uur beginnen de buitenactiviteiten met Jan en Alleman, een ouderwetse Hollandse straatpoppenkast. Huistheatergroep De City Speelt bestaat tien jaar. De kinderen spelen hoogtepunten uit eerdere voorstellingen nog een keer. De scènes worden 's middags in de omgeving van de City op straat opgevoerd.

Livemuziek
Op het buitenpodium maakt om 16.00 uur de band Midlife zijn opwachting met ongepolijste rock uit de jaren tachtig en negentig. Om 16.45 is de band Skyfield aan de beurt met vooral liedjes van de Beatles. Muziek en humor gaan hand in hand als de gebroeders Speelman & Speelman om 17.45 uur het podium overnemen.

Niet Schieten!
's Avonds verplaatst het programma zich naar binnen. In de beginjaren van de City traden drie vrienden voor het eerst op in de foyer. Het was een succes en Niet Schieten! was geboren. Zaterdag om 20.30 uur treden ze voor de gelegenheid nog één keer op in de oude samenstelling: Arend Edel, Maarten Hennis en Erik Jobben. Tegelijkertijd speelt het Iman Spaargaren Trio jazz in de foyer. Het jubileumfeest wordt om 22.00 uur afgesloten met een swingend concert van coverband Embers. Voor Niet Schieten! en Embers zijn kaarten nodig: wesopa.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant