Afbeelding

Nora was zomaar vijf dagen in Ghana

Human interest

WEESP - Wat doet Nora Schenk daar ineens in Ghana met een ananas in haar hand? Nou, dat is een opmerkelijk verhaal. De Weespse bracht er onlangs een bliksembezoek aan een fruitplantage op uitnodiging van de Albert Heijn Foundation. "Ik wist ook niet dat AH een foundation had", zegt Nora. 

Nora is blogster en was uitgekozen nadat ze op een bakje met tropisch fruit een oproep voor een prijsvraag zag. De AH Foundation helpt lokale boeren met drinkwater, sanitair en onderwijs in de gebieden rond de fruitplantages. Wie wilde - en dat goed motiveerde - mocht een keer mee om het goede werk van nabij te bekijken.

Verslag
"Het was een kort tripje, maar wel propvol met allemaal leuke bezoeken aan mango- en ananasplantages en projecten van de foundation", zo doet Nora verslag op haar weblog Miles & More.

Terug in Weesp, zegt ze: "Natuurlijk heb ik er op mijn blog aandacht aan besteed, hoewel dat geen verplichting was en ik uiteraard mocht schrijven wat ik wil."

Triatlonblogs
Nora laat binnenkort nog veel meer van zich horen, want in de aanloop naar de WeesperNieuws Triatlon gaat ze bij ons een bijzondere serie blogs verzorgen. Ze vertelt er hier al meer over.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant