(Facebook)
(Facebook)

Deborah snelste vrouw in Nederhorst

Sport

WEESP - Een week na haar overwinning op de kwarttriatlon van Huizen, was Deborah Schouten uit Weesp zondag de snelste vrouw bij de sprinttriatlon van Nederhorst den Berg. Bij de mannen streden Tim Jacobs en Ricardo Scholten om plek twee.

"Zwemmen ging als een speer. Blij, trots en onvoorstelbaar hoe ik het toch steeds doe!", zo doet Deborah verslag. Ze werd in het overall-klassement 9e. Haar teammaatje Paula van der Pouw werd 2e bij de dames.

Top 12
Bij de mannen ging de overwinning naar Martijn Boot uit Almere. Daarachter voerden de Weespers Tim Jacobs en Ricardo Scholten een spannende strijd om de tweede plaats. Tim kwam uiteindelijk met 18 seconden voorsprong op Ricardo over de finish. Met Weespers Daan Jacobs, Frank de Graaf, Cees Schep en Chris Borsch en Driemonder Martin Kroes kende de top 11 nog meer bekende gezichten. Gijs Bergman eindigde als 12e en werd daarmee de snelste Berger.

'WK Nederhorst'
Aan de sprinttriatlon in onze buurgemeente, in sommige kringen liefkozend 'het WK van Nederhorst' genoemd, doet traditiegetrouw een karrenvracht aan Weespers mee.

Hoe ze zijn geëindigd? De TTW heeft het overzichtelijk op een rijtje gezet. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant