Volop gezelligheid bij Weesp Proeft
Volop gezelligheid bij Weesp Proeft
Foto's

Franse taferelen aan de Nieuwstraat

Algemeen

WEESP - Weesp Proeft lokte zaterdagavond zeker zo'n vijfhonderd Weespers naar de Nieuwstraat die zich laafden aan al het lekkers dat Weesper restaurants tevoorschijn toverden uit geimproviseerde keukens.

De gasten genoten zichtbaar en de sfeer zat er goed in. Dankzij het lekkere weer bleef het nog lang gezellig aan de Nieuwstraat.

Rotary
Deze eerste editie van Weesp Proeft is een initiatief van Rotary Weesp-Vechtstreek Noord. De hele opbrengst  van het culinaire evenement gaat naar Kinderfonds Mamas. Minevitus, 't Weesperplein, Kookers en Aaltje waren de deelnemende restaurants, Kaashandel Gijs Klein zorgde voor hartigheid, Nelis IJssalon voor het toetje en met het Wispe Bier kreeg het idee van een Frans dorpsplein aan de Nieuwstraat toch haar eigen Weesper karakter.

Kinderfond Mamas
Rotary Weesp is al eerder in actie gekomen voor Kinderfonds Mamas. Vorig jaar sloegen schoolkinderen uit Weesp en Nigtevecht een tentenkamp op  het terrein van Fort Uitermeer, dit keer is er gekozen voor een culinair evenement in de Nieuwstraat. Een dergelijk evenement heeft de Rotary ook al eens in Muiden gehouden. Dat was toen het Herengrachtdiner.







Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant