FC Weesp weer te sterk

WEESP - Met goed voetbal heeft FC Weesp afgelopen weekend ook haar tweede duel gewonnen. De Weesper derdeklasser was zondag met 0-2 te sterk voor het Amsterdamse Fortius.

FC Weesp moest vlak na de aftrap nog even aftasten, maar kreeg langzaam maar zeker de overhand. De Weespers kregen al snel meerdere kansen, maar konden voor rust geen goal maken. Na de rust bleef het even spannend, maar door twee doelpunten van Oseanu Doorn won FC Weesp alsnog.

Zaterdagelftal verslaat RAP
Het zaterdagelftal van FC Weesp heeft afgelopen weekend met 4-3 gewonnen van RAP.

De Weespers bleken sterker en namen knap afstand tot 4-1. Nadat FC Weesp met een overtal kwam te spelen, na een rode kaart voor RAP, was de ploeg even de kluts kwijt. RAP kon nog terugkomen, maar FC Weesp won toch.

Voetbalsters starten met zege
Een goede start van de voetbalsters van FC Weesp. De Weesper dames hebben afgelopen weekend hun eerste duel gewonnen: IVV werd met 2-3 aan de kant gezet.

FC Weesp kwam voor rust tekort, maar bleek na rust een stuk sterker. De ploeg boog knap een achterstand om: doelpunten van Sanne van Dalen, Tess Brunekreef en Sharon de Jong brachten FC Weesp de overwinning.