Veiling luidt You better PINK in

Algemeen

WEESP - Het aftellen naar de benefietavond You better PINK is begonnen. Zaterdag 5 november wordt na afloop van het diner in de Grote Kerk bekendgemaakt hoeveel Weesp bij elkaar heeft gebracht voor Pink Ribbon.

In een speciale You better Pink-bijlage bij deze krant zetten initiatiefnemers Sandra van der Spruit en Tamara Schipper de laatste nieuwtjes op een rij. Speciale aandacht is er voor Weesp kleurt ROZE, een actiemaand in samenwerking met de Weesper winkeliers. Veel ondernemers hebben een speciale aanbieding, waarvan (een deel van) de opbrengst naar You better PINK gaat.

Veiling start maandag
Ook bevat de special maar liefst vijf pagina's aan veilingitems waarop van maandag 3 oktober 09.00 uur tot en met vrijdag 7 oktober 21.00 uur kan worden geboden via youbetterpink.nl. Het benefietdiner is namelijk al helemaal uitverkocht, maar de veiling biedt sympathisanten een manier om You better PINK toch te steunen. Van der Spruit en Schipper hebben vele bijzondere kavels weten los te peuteren bij (lokale) winkeliers en bedrijven. Denk hierbij aan dinerbonnen, taarten, tassen, zonnebrillen, bijzondere uitjes en concertkaartjes. Voor elk item is een startbod vastgesteld. Op de avond zelf worden nog eens tien items onder de hamer gebracht.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant