Afbeelding
Foto: Brian Elings

Autoschade Herstel gaat op in Stuivenberg

B2b

WEESP - Autoschade Herstel Weesp (Pampuslaan) is overgenomen door Stuivenberg Autoschade (Flevolaan). Bertus Vinju gaat aan het werk bij Schadenet Stuivenberg, zodat zijn klanten in de nieuwe situatie een vertrouwd gezicht houden.

Vinju begon zijn herstelbedrijf 35 jaar geleden. "Hoe ik terugkijk? Het was hard werken, dat wel, maar dat heb ik altijd met veel plezier gedaan. En nog steeds", aldus de ondernemer. De toekomst ziet hij met vertrouwen tegemoet. Hij zegt ervoor te zullen zorgen dat zijn klanten ook bij Stuivenberg uitstekend worden geholpen en de service krijgen die ze gewend zijn. Of misschien nog wel beter.

Geen toekomst zelfstandig
In zelfstandig verder gaan, ziet Vinju helaas geen toekomst meer. Opgaan in Schadenet Stuivenberg bood uitkomst, hoewel het op dit moment een dubbel gevoel geeft. "Het is natuurlijk niet leuk dat je na 35 jaar je zaak moet sluiten. Mijn medewerkers gaan op zoek naar iets anders. De toekomst voor mijn klanten is nu gewaarborgd. Ik heb er veel zin in om bij Stuivenberg aan de slag te gaan. Ik ga mij richten op de receptie, het klantencontact en de calculaties", zegt Vinju. Het pand aan de Pampuslaan wordt vanaf januari deels verhuurd aan Scooterdumper, dat nu aan de Bloemendalerweg zit. Het andere deel komt in de verhuur als de spuitcabines zijn verwijderd. Vinju heeft deze relatief nieuwe installatie kunnen verkopen aan een andere schadehersteller.

Stuivenberg Autoschade is sinds 1 januari van dit jaar onderdeel van de Reco Autoschade Groep. Dat zijn elf schadebedrijven die zijn aangesloten bij Schadenet en de Focwa. Met de overname van Autoschade Herstel Weesp verstevigen ze hun positie op de markt in Weesp. De Reco-groep is verder actief in Almere, Leeuwarden en het gebied boven Amsterdam.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant