Afbeelding

Gezondheidscentrum voor toekomstig Weespersluis

Zorg

WEESP - Vooruitlopend op de nieuwe woonwijk Weespersluis in de Bloemendalerpolder start gezondheidscentrum Weespersluis nu al voorzichtig haar dienstverlening.

Het gezondheidscentrum ligt aan het Lijsbet Eelantsplein, vlakbij het NS-station.

Vanaf 24 oktober start huisartsenpraktijk Schuurman & Franke hier met een ochtend- en een namiddagspreekuur en realiseert Aptheek Veldsema een uitgiftepost voor medicijnen.

Paramedisch team
Ook fysiotherapeuten van het Orthopedisch Revalidatie en Expertise Centrum OREC uit Hilversum hun intrek in dit nieuwe gezondheidscentrum.  Daarnaast verhuist Angela Koenders met haar Paramedische Praktijk Bussum van Gezondheidscentrum Weesp aan de Van Houtenlaan naar het Weespersluis-centrum. 

Mogelijk dat er in de toekomst zich nog meer disciplines zullen aansluiten bij dit (para-)medische team, waarbij elke discipline overigens zelfstandig opereert, maar wel samenwerking nastreeft.

Opening
Apotheker Joost Pesser van Apotheek Veldsema is de initiatiefnemer tot gezondheidscentrum Weespersluis en eigenaar van het gebouw. Op 10 november is er van 17.00 tot 19.00 uur de officiële opening en zijn Weespers uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

Lees hier het interview in de digitale editie van het WeesperNieuws.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant