Afbeelding

Met mes beroofd van sjaal

Politie

WEESP - Op de Waarschapsstraat is vannacht een man beroofd. De dader bedreigde het slachtoffer met een mes. De recherche zoekt getuigen.

Even na middernacht parkeerde een 24-jarige man uit Rotterdam zijn auto op de Waarschapsstraat. Een fietser reed langs die iets verderop stopte en omkeerde. De fietser vroeg de Rotterdammer een sigaret dat het slachtoffer weigerde. Plotseling trok de fietser een mes en wilde de spullen van de Rotterdammer. Ook dit weigerde de man te geven. Hierop pakte de verdachte de sjaal van het slachtoffer waarna een worsteling ontstond. De fietser maakte een stekende beweging waarop de Rotterdammer hem in het gezicht sloeg. De verdachte had door dat het een onbegonnen zaak was en fietste, met de sjaal van het slachtoffer, weg in de richting van de Sportparklaan.

De Rotterdammer schakelde de politie in en meerdere agenten zochten in de omgeving, niemand werd aangetroffen. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. De verdachte is een man met een blanke huidskleur, tussen de 23 en 28 jaar oud en ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg een zwarte jas met capuchon en een spijkerbroek. Hij reed op een donkere fiets.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant