Afbeelding

Na winkelcentrum komt openbare ruimte aan bod

Algemeen

WEESP - Waar je ook kijkt in en om winkelcentrum Hogeweij: overal zijn bouwvakkers en stratenmakers aan het werk. In elke hoek liggen stapels stenen en bergen zand en zandwagens en werkbusjes rijden af en aan.

Opgeknapt
Met de herinrichting van de openbare ruimte nadert de renovatie van winkelcentrum Hogeweij zijn voltooiing. Wie erin slaagt door de chaos van nu heen te kijken, moet erkennen dat het winkelcentrum en ook de directe omgeving enorm opknappen. De wat armoedig geworden gevels hebben in de afgelopen maanden plaatsgemaakt voor buitenmuren van rode baksteen in de kleur van Tuin van Houten. De luifels zijn vervangen door lichtdoorlatend plexiglas en van de donkere doorgang tussen Bakker Borsch en Apotheek Veldsema aan de Amstellandlaan is een duidelijk herkenbare entree gemaakt. Al die tijd zijn de winkels gewoon opengebleven.

Feestdagen
De stoepen, de parkeerplaatsen, het groen en de binnentuin zijn nu aan de beurt. Nog voor de feestdagen moeten de renovatie en de herinrichting klaar zijn. Dan kunnen winkelcentrum Hogeweij en de directe omgeving er weer jaren tegen.

reageer als eerste
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant