You better PINK!!!
You better PINK!!!
Foto's

Een avond vol roze verrassingen

Cultureel

WEESP - Fraai gedekte tafels, galante gastheren en gastvrouwen, mooie gerechten met bijpassende wijnen, zangoptredens, een modeshow en nog vele andere verrassingen. Dit alles stond de 200 gasten te wachten die een stoel hadden bemachtigd voor het You better PINK-diner in de Grote Kerk. 

Sandra van der Spruit en Tamara Schipper hadden alles tot in de puntjes geregeld. Met het entertainment-diner sluiten ze een actieperiode af die maanden heeft geduurd. Met onder meer een veiling, een statiegeldactie en de winkeliersmaand Weesp kleurt ROZE is er geld ingezameld voor Pink Ribbon. De opbrengst van het diner komt hier nog bij. 

De gasten kijken terug op een meer dan geslaagde avond. Op de Facebook-pagina van Sandra van der Spruit zijn verschillende filmpjes te zien die een leuke impressie van de avond geven. 

Maandagavond blikt Sandra van der Spruit om 18.00 uur op Radio Weesp terug op het diner en de actie. En in het WeesperNieuws van woensdag plaatsen we de mooiste foto's.

Update

Aan het eind van de avond werd de voorlopige totaalopbrengst van de actie bekendgemaakt. Op de cheque prijkte het schitterende bedrag van 44.650 euro












Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant