Afbeelding

Orphan-P doet 'Weesp op z'n best voor Serious Request'

Cultureel

WEESP - De Weesper band Orphan-P komt opnieuw in actie voor 3FM Serious Request. Vrijdag 23 december is er een swingende benefietavond in de City of Wesopa, genaamd 'Weesp op z'n best voor Serious Request'.

Vorig jaar kon Orphan-P na afloop 2000 euro overmaken naar 3FM; de coverband hoopt dit jaar op het dubbele uit te komen.

Stemmen en doneren
Via www.orphan-p.nl kan vanaf nu in ruil voor een donatie gestemd worden op een lijst met bekende songs. De 25 nummers waarop het meest gestemd is, worden tijdens de benefietavond live door de Weesper band gespeeld. The Wetpaperboys verzorgt het voorprogramma. Alle donaties alsook de entree van de avond gaan naar Serious Request.

Longontsteking
De jaarlijkse actie van 3FM voor het Rode Kruis staat dit jaar in het teken van het bestrijden van longontsteking, een stille ramp die wereldwijd elke 35 seconden onnodig een kinderleven eist. Deze kinderen zouden te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. 3FM en het Rode Kruis dagen Nederlanders uit aan te haken met een eigen actie om zo samen tot een mooi eindresultaat te komen.

Voorverkoop
Kaarten voor de benefietavond 'Weesp op z'n best voor Serious Request' zijn voor 5 euro per stuk te koop via wesopa.nl. Via www.orphan-p.nl kunnen belangstellenden zich aanmelden voor een nieuwsbrief en zo op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de actie.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant