Kerstbeleving met het Kroonkoor
Kerstbeleving met het Kroonkoor

Opmaat naar kerst met Weesper Kroonkoor

Cultureel

WEESP - Met drie kerstconcerten is het een vol weekend voor het Weesper Kroonkoor. Daarna gaat het projectkoor in de ruststand om zich vanaf september weer op een nieuwe kerst voor te bereiden. 

Het weekend start voor het Kroonkoor zaterdagmiddag met een kerstconcert voor de bewoners van De Hogeweyk. Het hoogtepunt ligt op zondagmiddag: dan geeft het koor twee kerstconcerten om 13.45 en 16.00 uur in de Van Houtenkerk 

Kerstbeleving
Onder de noemer Kerstbeleving laat het Kroonkoor een repertoire horen met een kersttintje en in verschillenden talen. De zang wordt afgewisseld met het Weesper Blazers Collectief. Speciale gast is Herman van Haaren, violist bij onder meer het Metropole Orkest. Het geheel staat onder leiding van dirigent Marco de Jong en aan de vleugel Hugo de Graaff.

Uitverkocht
Voor beide concerten op zondagmiddag zijn geen kaartjes meer te krijgen. Omdat er op het laatste moment soms een kaartje wordt teruggegeven, kunnen belangstellenden zich plaatsen op een wachtlijst via een mail aan kroonkoor@gmail.com. Zo laat de organisatie weten.


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant