Afbeelding

Orphan-P maakt 2.406 euro over naar Serious Request

Cultureel

WEESP - De Weesper coverband Orphan-P heeft 2.406 euro kunnen overmaken naar 3FM Serious Request. De muzikanten kijken dankbaar en nog steeds vol energie terug op het concert van afgelopen vrijdagavond.

Fans, sympathisanten en andere belangstellenden konden in ruil voor een donatie zelf de playlist van het benefietconcert bepalen. 'Let's Dance', 'Iedereen is van de wereld', 'Uptown funk', 'Conga' en 'Locked out of Heaven' vormden met de hoogste biedingen de top vijf, maar de band speelde nog veel meer songs. The Wetpaperboys warmde het publiek op met een voorprogramma.

Nagellakkers
In de City of Wesopa was ook een nagellak-team aanwezig dat in navolging van de 6-jarige 'Serious Request-held' Tijn de opbrengst van de avond met honderden euro's opstuwde door het publiek ter plekke van kleurrijke nagels te voorzien. Wie niet bij het concert aanwezig kon zijn, kan via de Facebookpagina van 'Coverband Orphan-P' de filmpjes en repetities terugkijken die de band live heeft uitgezonden. Ook is hier de link naar het fotoverslag van Gerard Overmars te vinden.

Orpan-P heeft een mooi resultaat geboekt, maar had dat niet gekund zonder alle steun. Daarom zegt de band: "Dank aan alle vrijwilligers die in de zaal en in de foyer hebben geholpen, maar bovenal dank aan alle enthousiaste fans in de zaal die deze avond onvergetelijk hebben gemaakt." De opbrengst van Serious Request gaat naar het Rode Kruis, dat dit inzet voor het voorkomen en behandelen van longontsteking bij kinderen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant