Annemieke van der Boor dé Nieuwskenner

WEESP - Annemieke van der Boor is dé Nieuwskenner van Weesp. Met nul fouten stuurde zij de antwoorden van de WeesperNieuws quiz 2016 in en sleepte daarmee de prijs - een dinerbon van Aaltje - in de wacht.

Het WeesperNieuws bundelde 2016 in 24 vragen en één bonusvraag. Annemieke van der Boor en haar partner Jaap Fokker keken al uit naar de uitdaging: meteen toen het WeesperNieuws op de deurmat viel, gingen ze er eens goed voor zitten. Met succes. Ze is met recht dé nieuwskenner van Weesp.

Gefeliciteerd! Hoe moeilijk was het?
"
Ik vond het eigenlijk wel meevallen. Als je het WeesperNieuws een beetje bijhoudt kon je het antwoord op de vragen wel weten. We waren wel beducht op de instinker, die zit er elk jaar wel in."

En wat was de instinker dit jaar?
"Volgens mij die vraag over waar er zeker geen water meer gaat stromen. Ik dacht meteen aan de Achtergracht, maar heb toch wel met deze vraag geworsteld. Want als er in Weesp ergens een besluit over is genomen kan het zomaar weer vijf jaar later opnieuw op de agenda staan, toch?"

Hoe lees je het WeesperNieuws?
Elke week van voor naar achter, inclusief de advertenties en de kleintjes. En we checken twee tot drie keer per dag de website op nieuwtjes, want we willen het natuurlijk meteen weten als er wat gebeurt in de stad."

Lees verder in de digitale editie


reageer als eerste
Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail
Meer berichten

WeesperNieuws nieuwsbrief

Elke woensdag het WeesperNieuws per e-mail